Dobrodošli u B(r)log
Ideja o blogu zri duže vrijeme. Sve je počelo od meditacijskih jastuka od heljde koje radim sa puno ljubavi.
U svaki je utkano puno priča, opuštajućih trenutaka i ljubavi prema kreiranju i stvaranju, ljubavi prema životu.
Ja sam Jasminka. Tu su i djevojčice, Bandošice. Pripomognu savjetom, ponekad rezuckaju, ali svojim prisustvom pridonose najviše.
Imam odobrenje da ih zovem Bandošice 
Predivne su. Ono što mogu ja, one mogu i bolje. To je nova generacija djece i od njih jako puno učim svaki dan. Od jutra do mraka nosi me ljubav koju osjećam prema njima.

Ljeti volim kad sunce iza Brača utone u more pa pusti jarkonarančastu boju svud po nebu. Zimi volim večernje šetnje, kad snijeg škripi pod nogama.
Volim zelenu boju, i ljude koji nose vesele boje. Ja se oblačim uglavnom u crno. S guštom kuham nedjeljom, a s još većim guštom dremam nakon ručka.
Vozim bicikl svaki dan i ljeti i zimi. Dobro ne baš po snijegu i ledu, ali zimi je bicikliranje najljepše. Imam savršenu grupu yoge i redovna sam. Ujutro meditiram. Volim otići na dobar koncert u dobrom društvu. Volim plesati i volim pjevati. Najviše volim kad Bandošice sviraju gitaru i violu. Talentirane su.
Prava sam sretnica jer imam dobar posao i još bolje kolege/prijatelje sa kojima radim.
Brlog kao zasebna cjelina djeluje u sklopu udruge Vestigium kao njen kreativan projekt. Tu jako brinemo da je sve prirodno, reciklirano,ekološko i društveno prihvatljivo. Poseban naglasak je bio da se osigura sirovina koja bi bila korisna za zdravlje, da je posve prirodna i provjerena.
Kako su naši stari od davnina koristili samo prirodne materijale za spavanje od slame do konoplje tako su koristili i heljdine ljuskice. Ljuskice su lijepog ovalnog oblika, elastične, bez prašine, a s obzirom da odbijaju grinje i prašinu idealna su za alergičare i astmatičare.
Modernom tehnologijom koja se danas koristi pri obradi heljde, dobiva se maksimalna iskoristivost same. Tako se zrno koristi u prehrani, a ljuskice umjesto da odlaze u otpad postaju korisna sirovina; posve sterilizirana sa svim prirodnim svojstvima. Jedan od razloga zašto je upravo heljda ključan dio mojih proizvoda jest njezin oblik, koji omogućava da ljuskice rade nježnu masažu vratne kralježnice pri čemu osiguravaju maksimalnu udobnost prilikom spavanja ili sjedenja u meditaciji.
Drago mi je da ste ovdje i pozivam vas da komentirate, predlažete i aktivno sudjelujete u stvaranju novih djela. Veselim se zajedničkom druženju