Dobrodošli u Kreativni brlog,

Sve je počelo od meditacijskih jastuka od heljde koje radim sa puno ljubavi.
U svaki je utkano puno priča, opuštajućih trenutaka, pjevanja mantri i ljubavi prema kreiranju i stvaranju, ljubavi prema životu.

Ja sam Jasminka Fuchs, rođena u Dalmaciji, živim i radim u Zagrebu, Hrvatska.  Tu su i moj kćeri, blizanke Stella i Luna koje pomognu kreativnom idejama, inovacijama i velika su podrška u svemu.

Obožavam moj Kreativni brlog, svaki dio, od odabira materijala, šivanja, punjenja jastuka, komunikacije sa kupcima, fotografijanja i objavljivanja na društvenim mrežama. Divno je jer imam i iznimne  suradnike sa kojima radim. Stvaranje uvijek novih inovativnih proizvoda za meditaciju i yoga praksu je moja misija i vizija.

Praktikant sam Usui Reiki 2 stupnja i  ovu tehniku koristim u radu samoiscjeljivanja kao i  tretmana drugih. U svom radu u Kreativnom brlogu Reiki energijom mogu puniti kristale te ih implementirait na meditacijske jastuke po želji kupca. Tako osoba s lakoćom ulazi u meditativno stanje te postiže mir i harmoniju tijekom meditacije. U pripremama  sam  za majstorski stupanj.

Zaljubljenik sam u male stvari. Kad sunce iza Brača utone u more pa pusti jarkonarančastu boju svud po nebu. Kad zimi u  šetnji snijeg škripi pod nogama.
Volim smaragno zelenu i zlatnu boju, mirisne štapiće sandalovine, poštene ljude koji se smiju glasno i iz srca.  S guštom kuham nedjeljom, a s još većim guštom  nakon ručka i bevande odremam. Volim nježne poljupce i snažne zagrljaje, volim kad sa novom idejom osjetim nalet energije i osjećaj u stomaku koji mi govori  da radim dobro.
Vozim bicikl, meditiram, idem na koncerte.

Osim rada u Kreativnom brlogu vodim  Školu točkanja mandala. Za sve zaljubljenike u točkanje imam Facebook grupu Točkanje mandala. Radionice šivanja Brijem da šijem također vodim već 4 godine.  Rad sa ljudima me ispunjava i veseli jer vidim da je lako potaknuti nečiju  kreativnost, a vještine koje usvoje su dobre ne samo za stvaranje unutarnjeg mira, već i korisnih djela.

Rado se odazovem za volonterske i humanitarne aktivnosti održavanja radionica npr za rad sa beskućnicima, gdje sam obučila volontere da rade sa beskućnicima, a u planu su prodajne izložbe njihovih radova u Zagrebu i šire. Sudjelovala sam na Q’Art eventu u Ilici gdje smo na Ilici kredom oslikali mandalu promjera 10 metara, u čemu su pomagali članovi grupe Točkanje mandala, sugrađani i turisti.

Kroz rad brinem da je sve vezano za naše proizvode prirodno, reciklirano, ekološko i društveno prihvatljivo.  Nakon 7 godina postojanja, naša misija i vizija da stvaramo proizvode koji će vama koristiti je i dalje naš prvi prioritet.

S ljubavlju,

Jasminka