Dobrodošli u brlog,

Kreativni brlog stvara inovativne i kreativne proizvode za meditaciju i joga praksu. Naši meditacijski jastuci, bolsteri, podloge i drugi proizvodi kreirani su s ciljem da vaše iskustvo meditacije i joge bude ispunjeno užitkom i lakoćom.

Sve je počelo od meditacijskih jastuka od heljde koje radim sa puno ljubavi.
U svaki je utkano puno priča, opuštajućih trenutaka i ljubavi prema kreiranju i stvaranju, ljubavi prema životu.
Ja sam Jasminka. Tu su i djevojčice, Bandošice. Pripomognu kreativnom idejom, velika su podrška i svojim prisustvom pridonose najviše.
Imam odobrenje da ih zovem Bandošice 
Predivne su. Ono što mogu ja, one mogu i bolje. To je nova generacija djece i od njih jako puno učim svaki dan. Od jutra do mraka nosi me ljubav koju osjećam prema njima.

Ljeti volim kad sunce iza Brača utone u more pa pusti jarkonarančastu boju svud po nebu. Zimi volim večernje šetnje, kad snijeg škripi pod nogama.
Volim zelenu boju, i ljude koji nose vesele boje. Ja se oblačim uglavnom u crno. S guštom kuham nedjeljom, a s još većim guštom dremam nakon ručka.
Vozim bicikl svaki dan i ljeti i zimi.  Ujutro meditiram. Volim otići na dobar koncert u dobrom društvu. Volim plesati i volim pjevati. Najviše volim kad Bandošice sviraju gitaru i violu. Talentirane su.
Prava sam sretnica jer obožavam svoj posao i još bolje suradnike sa kojima radim. Stvaranje uvijek novih inovativnih proizvoda za meditaciju i yoga praksu je moja misija i vizija.

Sa radom počinjemo 2015.g. u sklopu udruge Vestigium kao njen kreativan projekt. Početkom 2019.g. je registriran obrt i krećemo samostalno u poduzetničke vode.

Najviše brinemo da je sve vezano za naše proizvode prirodno, reciklirano,ekološko i društveno prihvatljivo. Poseban naglasak je bio da se osigura sirovina koja bi bila korisna za zdravlje, da je posve prirodna i provjerena.
Kako su naši stari od davnina koristili samo prirodne materijale za spavanje od slame do konoplje tako su koristili i heljdine ljuskice. Ljuskice su lijepog ovalnog oblika, elastične, bez prašine, a s obzirom da odbijaju grinje i prašinu idealna su za alergičare i astmatičare.
Modernom tehnologijom koja se danas koristi pri obradi heljde, dobiva se maksimalna iskoristivost same. Tako se zrno koristi u prehrani, a ljuskice umjesto da odlaze u otpad postaju korisna sirovina; posve sterilizirana sa svim prirodnim svojstvima. Jedan od razloga zašto je upravo heljda ključan dio naših proizvoda jest njezin oblik, koji omogućava da ljuskice rade nježnu masažu vratne kralježnice pri čemu osiguravaju maksimalnu udobnost prilikom spavanja ili sjedenja u meditaciji.

Trudimo se biti bolji i gdje god vidimo priliku unaprediti naše proizvod. Inspirirate nas da osmislimo nove proizvode i veselimo se svakom novom prijedlogu kojeg ćemo usvojiti.