Show sidebar

KAKO IZABRATI TIP MEDITACIJSKOG JASTUKA?

RETREAT jastuci za meditaciju, odmor i spavanje kompaktna su izvedba klasičnog okruglog meditacijskog jastuka prilagođenog za udobnost tokom putovanja i odmora, kao i bilo kakve meditacijske vježbe. Lako stane u svaku torbu pa je idealan za odlazak na povlačenje, meditaciju na plaži ili u parku. Navečer stavite svoju omiljenu pamučnu jastučnicu na njega i imate jastuk za spavanje na kojem se možete odmoriti i obnoviti svoju energiju.

ZEN jastuci za meditaciju namijenjeni su meditaciji u klečećem, lotus ili polulotus položaju. Rado ih koriste ljudi s puno iskustva u meditaciji, ali su prigodni i za početnike jer omogućavaju isprobavanje raznih tehnika sjedenja.

POVIŠENI ZEN meditacijski jastuk izrađujemo prema vašoj visini i težini kako bi postigli idealnu udobnost. Ovo je posebno bitno ukoliko imate fizičkih tegoba u kralježici, leđima ili kukovima.

ZAFU jastuk za meditaciju namijenjen je meditaciji u sjedećem, lotus ili polulotus položaju i najviše ga koriste iskusni meditanti. Kod narudžbe ovog jastuka javite nam svoju visinu i težinu kako bismo ga napunili ljuskicama upravo za vašu konstituciju tijela.

VIŠE O MEDITACIJSKIM JASTUCIMA

Meditacijski jastuci olakšavaju meditaciju, popravljaju vaše držanje i povećavaju fleksibilnost kukova. Njihove atraktivne boje i dizajn uljepšat će vašu meditaciju i pomoći vam da razvijete zdravu svakodnevnu rutinu meditacije. Kvalitetna izrada osigurava trajnost i dugotrajnu udobnost jastuka.

Jastuk za meditaciju podiže vaše kukove i osigurava im pouzdan potporanj, što omogućava da vaša kralježnica bez napora bude u ispravnom položaju. Zbog toga je cijelo tijelo stabilnije, bez nelagode i boli, a meditacija ugodnija. Kada je kralježnica u prirodnom položaju, možete dulje meditirati i doista doživjeti sve blagodati meditacije i dubokog, neometanog disanja.

PREDNOSTI JASTUKA ZA MEDITACIJU OD HELJDE

Punjenje od heljde najbolji je izbor za meditacijske jastuke. Elastične ljuskice heljde precizno će se prilagoditi vašem tijelu, a njihova će gustoća i postojanost osigurati stabilan oslonac kralježnici. Za proizvodnju naših jastuka koristimo isključivo organski uzgojenu heljdu.

Jastuk za meditaciju od heljdinih ljuskica odličan je izbor za osobe sklone alergijama jer heljdine ljuskice odbijaju grinje i prašinu.