Show sidebar
Meditacijski jastuci olakšavaju meditaciju, popravljaju vaše držanje i povećavaju fleksibilnost kukova. Njihove atraktivne boje i dizajn uljepšat će vašu meditaciju i pomoći vam da razvijete zdravu svakodnevnu rutinu meditacije. Kvalitetna izrada osigurava trajnost i dugotrajnu udobnost jastuka.
Jastuk za meditaciju podiže vaše kukove i osigurava im pouzdan potporanj, što omogućava da vaša kralježnica bez napora bude u ispravnom položaju. Zbog toga je cijelo tijelo stabilnije, bez nelagode i boli, a meditacija ugodnija. Kada je kralježnica u prirodnom položaju, možete dulje meditirati i doista doživjeti sve blagodati meditacije i dubokog, neometanog disanja.

PREDNOSTI JASTUKA ZA MEDITACIJU OD HELJDE

Punjenje od heljde najbolji je izbor za meditacijske jastuke. Elastične ljuskice heljde precizno će se prilagoditi vašem tijelu, a njihova će gustoća i postojanost osigurati stabilan oslonac kralježnici. Za proizvodnju naših jastuka koristimo isključivo organski uzgojenu heljdu.
Jastuk za meditaciju od heljdinih ljuskica odličan je izbor za osobe sklone alergijama jer heljdine ljuskice odbijaju grinje i prašinu.