Prikazuje se svih 7 rezultata

Show sidebar

RETREAT jastuci za meditaciju kompaktna su izvedba klasičnog okruglog jastuka. Retreat meditacijski jastuk je prilagođen za udobnost putovanja kao i bilo kakve meditacijske vježbe. Težak je kao pola uobičajenog meditacijskog jastuka i ne žrtvuje udobnost. Jastuk je idealne veličine za odlazak na povlačenje, meditaciju na plaži ili parku. Visina pomaže u održavanju držanja u prirodnoj ravnoteži kako biste mogli ostati opušteni i budni tijekom meditacije bez mišićnog naprezanja.

RETREAT model meditacijskog jastuka je odličan spoj za događanja na otvorenom kao i za spavanje tijekom putovanja. Kvalitetna izrada omogućava trajnost i dugotrajnu upotrebu za bilo koju namjenu. Punjenje ljuskicama heljde garancija je prirodnosti i udobnosti proizvoda, jer će se ljuskice heljde precizno prilagoditi vašem tijelu, a gustoća i postojanost osigurati stabilan oslonac kralježnici.

Za proizvodnju naših jastuka koristimo isključivo tradicionalno uzgojenu heljdu. Jastuk za meditaciju od heljdinih ljuskica odličan je izbor za osobe sklone alergijama jer heljdine ljuskice odbijaju grinje i prašinu.