Prikazuje se jedan rezultat

Show sidebar
Znate li onaj osjećaj kad ste umorni, ali se ne možete smiriti i potpuno prepustiti užitku odmaranja? Nedostaje vam naš jastučić za oči punjen rižom i aromatiziran mirisnim cvjetovima lavande.
Ugodna težina i toplina jastučića za oči smirit će vaše oči, priuštiti vam potpun mrak i ušuškati vas u osjećaj mira, spokoja i ugodnosti. Jastučići za oči vas odmaraju i vraćaju ljepotu, vitalnost i sjaj vašem licu.
Svoj jastučić za oči možete i ugrijati. Uživajte u opuštanju mišića lica i očiju pod ugodno toplom težinom mirisnog jastučića. Opuštenost očiju i lica prenosi se na cijelo vaše tijelo. Jastučić će možda kliznuti s vašeg lica, ali će ostati blizu vas i širiti opuštajući miris lavande za dublji i bolji san. Jastučići za oči su najjednostavniji i najučinkovitiji kućni antistress tretman.
Naši jastučići za oči su punjeni zrnjem riže koje smo odabrali nakon testiranja s raznim vrstama punjenja. Riža se pokazala kao punjenje idealne teksture i težine. Jastučnice su od čistog pamuka koji možete skinuti i oprati prema potrebi.