Prikazuje se svih 3 rezultata

Show sidebar
Jastuci za spavanje punjeni heljdom su najkvalitetnije i najzdravije rješenje za vaš dobar san. Ispunjeni su organski uzgojenom heljdom, a navlaka je sašivena od čistog pamuka.

PUNJENJE

Jastuci za spavanje su punjeni elastičnim ljuskicama heljde koje se precizno prilagođavaju vašoj kralježnici pružajući joj idealan potporanj. Dobar položaj vratne kralježnice osigurava ispravan položaj cijelom tijelu, pa se možete dobro odmoriti i naspavati. Nema više bolova u vratu i leđima, nelagode ili znojenja.

UPOTREBA

Jastuci od heljdinih ljuskica idealni su za osobe koje pate od alergija jer odbijaju prašinu i grinje. Posebno su dobri za djecu sklonu alergijama i respiratornim poteškoćama.
Najmanji jastuk za spavanje punjen heljdom dimenzija 20×30 cm možete koristiti kao potporanj kralježnici tijekom sjedenja na kauču, a ako ga ugrijete, služit će vam kao oblog za ublažavanje menstrualnih tegoba, raznih bolova i nelagoda u tijelu kod odraslih i djece.

ODRŽAVANJE

Održavanje jastuka za spavanje od heljde je jednostavno i osigurava visoku higijenu jastuka. Vanjsku navlaku možete prati na 90°C, a heljdine ljuskice dovoljno je prozračiti jednom godišnje.